top of page
Search
  • Writer's pictureveerlewinkelmolen

EMIR Steyerbergprijs; eerste prijsPhoto by Lieve Winkelmolen

Op 28 juni 2019 had ik de eer in om de mooie Hertz zaal van TivoliVredenburg te spelen. Tijdens het lunchpauzeconcert van deze concertzaal vond de finale van de EMIR Steyerbergprijs plaats waaraan ik mocht deelnemen. De EMIR Steyerbergprijs is een jaarlijkse prijs voor de beste eindexamens van de piano, viool en cellostudenten van het Utrechts Conservatorium. Van ieder instrument wordt er één student geselecteerd. Ik speelde delen uit mijn eindexamenprogramma; werken van Bach, Prokofiev en Kapustin. Het speciale aan de zaal waarin ik speelde, is dat je ieder klein geluidje hoort; ook uit het publiek. Ik had daardoor ook het gevoel dat ik veel contact kon maken met het publiek. Na het overleg van een zeskoppige jury, mocht ik de eerste prijs aannemen!

Comentários


bottom of page