top of page
Search
  • Writer's pictureveerlewinkelmolen

Klassieke muziek, een passie die groeit


In mijn eerste conservatoriumjaar leerde ik voor het eerst echt hoe het is om samen te spelen in een ensemble. Ik had natuurlijk in een band gezeten en heb ook voor een lange tijd in een fanfareorkest gezeten als altsaxofoniste, maar nu leerde ik om nog beter te luisteren naar de muzikanten om me heen. Daarnaast leerde ik veel nieuwe muziek kennen. Voordat ik naar het conservatorium ging, had ik weinig kennis van repertoire en componisten. In de video hieronder speel ik de eerste Sarcasme van S. Prokofiev, uitvoering 11 maart 2016.


Foto 1: W.A. Mozart: Kegelstatt Trio, E-flat major, K.498 I. Andante, ll. Menuetto, III. Rondeaux

Foto 2: Haydn: Pianotrio no. 39 in Gmaj HobXV/25

Foto 3: S. Prokofiev: Piano Sonata no 2, Allegro ma non troppo, V. Nikolovski: Toccata per pianoforte


Comments


bottom of page