top of page
Search
  • Writer's pictureveerlewinkelmolen

Op en neer naar Praag 🚗


Afgelopen week reed ik samen met wat vrienden vanuit Maria Hoop op en neer naar de stad Praag. Het was echt één van de mooiste steden die ik tot nu toe in mijn leven heb gezien. We logeerden op het plein van de beroemde klok, een prachtige centrale locatie. Op 9 juli had ik pianoles van Svetozar Ivanov (hoofdvakdocent piano aan the University of South Florida) op een muziekschool in de stad. De dag daarna mocht ik tijdens een concert in het Russisch Cultureel Centrum spelen samen met een aantal studenten van dhr. Ivanov. Het werd een leuke avond waarin er de nodige ideeën werden uitgewisseld. Uiteindelijk heb ik niet héél veel van de stad kunnen zien als toerist, maar dat is een reden om nog eens terug te rijden naar Tsjechië!


Σχόλια


bottom of page