top of page
Search
  • Writer's pictureveerlewinkelmolen

Optredens in de zomer van 2014


Bevrijdingsfestival Roermond, Sena Stage

Broedplaats Festival, Weert

In de zomer van 2014 ervoer ik voor het eerst hoe het is om als popartiest op het podium te staan. Na het winnen van Kunstbende werd ik gevraagd om op verschillende festivals te komen spelen. Ik heb hier zoveel mooie herinneringen aan over gehouden. De echte grote podia van die zomer waren voor mij het Bevrijdingsfestival Limburg, dat een aantal dagen na de finale van Kunstbende plaatsvond in Roermond, de Uitmarkt Amsterdam, waar ik op een prachtige vleugel een eigen set mocht spelen, het Embassy Festival, een internationaal festival dat plaatsvond in Den Haag en het theater in Breda, waar ik een plekje kreeg in de show van Alain Clark.Embassy Festival, Den Haag

Ik hou er best wel van om dingen in m'n eentje te ondernemen. Ik heb heel veel geleerd van de zomer van 2014. In m'n eentje reisde ik door het land en op veel plekken raakte ik aan de praat met andere mensen. Soms voelde het wel alleen. Ik kan me herinneren dat ik op het Embassy Festival best wel iemand om me heen had willen hebben. Het is ook fijn als je weet dat je voor iemand speelt. In 2015 vormde ik een band met een aantal mensen uit Maastricht en omstreken; Nbraska.
Bibliotheek Venlo, Kunstbende evenement

Het Parcours, Maastricht

Een leuke herinnering die ik heb van het optreden in de show van Alain Clark is dat mensen begonnen te klappen en te juichen tijdens het nummer 'Silence' dat ik speelde. Het begon vanuit de hoek van de zaal, die schuin naar boven liep. Het kwam als een wervelwind over me heen. Gitarist Marcel Fisser speelde met me mee.

Ook de Uitmarkt was speciaal. Het voelde alsof ik me helemaal in m'n eigen wereld begaf op dat podium en de tent waarin ik speelde werd helemaal stil. Op het festival heb ik een danseres, Gaby Ong, leren kennen, waar ik later nog twee keer een samenwerking mee ben aangegaan.Theater Chassé Breda, Alain Clark

Uitmarkt Amsterdam

Comments


bottom of page